Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med teamet här på Svenskawinner.com, så kan du vara glad att höra att du kan kontakta oss direkt på e-postadresserna som anges nedan.
 
Vi gör naturligtvis följa en mycket strikt integritetspolicy och vi kommer endast att använda din e-postadress för att svara på din e-post och aldrig skicka någon form av PR dobblerierbjudanden!
 
För några allmänna frågor eller om du vill se oss också på vår hemsida ytterligare spel nyheter eller spel relaterad information då vår e-postadress för dessa typer av undersökningar är marketing @ tvtraffic.tv du ta bort de utrymmen som e-postadressen innan du skickar det!
 
Om å andra sidan du har några marknadsföring eller reklam typer av förfrågningar så kan du alltid komma i kontakt med oss på följande e-postadress marketing @ tvtraffic .tv, naturligtvis du ta bort utrymmen från den e-postadress innan du skickar den!
 
Vi kommer att försöka svara på alla e-postmeddelanden så snabbt som möjligt, men vänligen vara beredd att vänta några dagar om du har kontaktat oss över en helg eller när de är några större helgdagar!
     Back to game

    Svenska Winner Rekommenderade casinon januari 2016