10Bet Sports Recension

50% upp till €200

50 procentbonus på första insättningen upp till maximalt 200 euro. Om nya kunder vill göra anspråk på första insättningsbonus behöver de sätta in minst 15 euro

BETYG

Välkomst bonus: 4.3/5

Mjukvara och grafik: 4.8/5

Spelutbud: 4.8/5

Finansiell säkerhet: 4.9/5

Alt. för insättningar och uttag: 4.8/5

4.5
10Bet Sports
SPELA NU
Plus
  • Lysande kundsupport
  • Generöst höga gränser
  • Blixtsnabba utbetalningar
  • Underbar vadslagning via mobil
Minus
  • Ingen livestreaming tillgänglig

10Bet erbjuder en mycket generös 50 procentbonus på första insättningen upp till maximalt 200 euro. Om nya kunder vill göra anspråk på första insättningsbonus behöver de sätta in minst 15 euro. För ytterligare krav se vårt bonusavsnitt på denna sida.

Specialfunktioner

Webbplatsen för 10Bet har ett par praktiska specialfunktioner som en otroligt snabb webbplats och gränssnitt. Detta är den överlägset snabbaste gränssnittet någonsin i onlinebettingindustrin. Med bara ett enkelt klick styr gränssnittet dig dit du behöver gå på mindre än en bråkdels sekund. I jämförelse med andra platser är hastigheten vid navigering förvånansvärt bra. Med den nyöppnade mobila spelplattform du inte har miss någon livebetting möjlighet om du är på väg. Om du nu ladda ner mobilappen på din mobila enhet eller surfplatta, kommer du att få ytterligare 10 euro i gratisinsats.

Vadhållning

10Bet lanserade sin onlinesportvadslagningsplattform 2003, varefter den blev snabbt en av de mest kända internationella bland bookmakers runt om i världen. Spelare ges de bästa tjänsterna och odds. I mer än 90 länder finns 10Bet som numera levererar de skarpaste odds på en daglig basis. På grund av den tidiga utbud av odds de är väl emot av spelentusiaster. Tidiga odds öka sitt eget värde.

10bet håller sin licens i Storbritannien och är känd för sina säkra, starkt reglerade och sitt mycket säkra oddsbettingklimat. Kunder na hos10Bet njuter av upphetsning av online betting utan några bekymmer. Avkastning är större på 10Bet som betting har en skattefri status på den här webbplatsen.

Bonusar

Om du registrerar ett nytt konto hos 10Bet kommer du nu att få en mycket generös bonus på 50 % upp till maximalt 200 euro. Efter avsättning din första pengar på ditt konto på 10Bet du kommer att få insättningsbonus upp till 200 euro. Minsta insättning måste vara minst 15 euro. Innan du kan ta ut dina pengar till ditt bankkonto det deponerade beloppet måste rulla över. Ytterligare krav som måste uppfyllas är att satsningar bara med odds över 1,60 är giltigt, det måste spelas genom både bonus och sätter in pengar för minst fem gånger och varje enskild insats måste kompensera för högst 50% av dina insatta pengar.

Spelutbud

Först av allt, de publicerade oddsen på 10bet händer mycket tidigt på dagen, vilket ger dem en stor fördel jämfört med andra online bookmakers. Om den europeiska fotbollen 10bet till exempel arbetar i en vinstmarginal på 6,2%, för tennis denna marginal är 4,7% och för MLB det är bara 4,1%. Ett annat exempel på deras fantastiska odds är den asiatiska handikapp 10bet erbjuder som gäller för alla fotbollsmatcher.

Förutom det enorma urval av spelmöjligheter, platsen erbjuder en bred mycket av sport marknader, som UFC, Rugby Union, badminton, vattenpolo, hurling, vintersport, bordtennis, futsal, cricket, volleyboll, cykling, dart, motorsport , snooker/pool, golf, Rugby League, handboll, ishockey, baseball, tennis, amerikansk fotboll och naturligtvis fotboll.

Top 5 Online Casinos: