888 Sport Recension

100 % upp till 88 pund

välkomstbonus på 88 pund i gratisspel

BETYG

Välkomst bonus: 4.2/5

Mjukvara och grafik: 4.4/5

Spelutbud: 4.3/5

Finansiell säkerhet: 4.9/5

Alt. för insättningar och uttag: 5/5

4.5
888sport
SPELA NU
Plus
  • Stor sporttäckning
  • Oslagbara kampanjer
Minus
  • Live-bettingen måste förbättras

888sport omdöme

Om du nu registrera dig som ny kund hos Bwin kommer du att krediteras en välkomstbonus på 88 pund i gratisspel. Den första insättningsbonus kommer att krediteras till användarnas konto efter att ha gjort sin första insättning. För ytterligare krav för återkallande av bonuspengarna, glöm inte att läsa våra bonusar avsnittet på denna sida.

Specialfunktioner

888sport stöds av en webbplats som är utformad mycket professionellt, smart och har en färgstark karaktär. Sökfunktionen eller sidofältet gör det mycket praktiskt att navigera genom sidorna. En fräck funktion är visning av populära spel och livespel i mitten och reklamverksamhet och / eller bonusar på sidans högra sida. Övergripande 888sport erbjuder specifika egenskaper för alla olika typer av spelare som sin webbplats är mycket intuitivt, smart och helt enkelt får jobbet gjort!

Vadhållning

Numera 888sport är känd som en av de ledande aktörerna på marknaden i världen av sportspel online. För redan flera år online bookmaker är en av de bästa i sin klass som följer av deras starka relationer med europeiska toppfotbollsklubbar. 888sport gör alltid säker på att de sponsrar världshändelserna klass sport- och håller bästa kommersiella erbjudanden med bästa europeiska fotbollsklubbar.

888 sport har bara inletts i mars 2008 och redan arbetade sig upp till att vara på toppen av Europas och Australiens favorit bookies. Användare som innehar en spelkonto på 888sport namnge platsen pålitlig och lojal. Förutom brett urval av internationella idrottsevenemang, ger 888sport också vadslagning på TV dokusåpor som Big Brother.

Bonusar

Nya kunder på Bwin erbjuds en välkommen 88 pund i bonus i gratisspel efter registreringen och gör sin första insättning. Efter att ha gjort sin första insättning bonus kommer att krediteras till användares konto i delar. Spelare bör först placera en minsta insats på 10 pund efter vilken bookmaker kommer att lägga en extra 10 pund för samma insats. Inom de första 90 dagarna av registrerings spelarnas bonuspengar kan stiga upp till maximalt 88 pund (gratisspelpengar). Se till att du förstår bonuskrav som måste uppfyllas innan du börjar spela.

Spelutbud

Inom ett brett spektrum av idrottsevenemang 888sport erbjuder riskabla odds som strider med alla andra online tillgängliga odds. 888sport inte tror på att ge konservativa odds för sina kunder. Alla stora internationella idrottsevenemang, som rugby, tennis, cricket, golf, basket, cykling och naturligtvis alla fotbollsligor och turneringar finns på denna sida i olika sektioner. Tillhandahålla ett brett utbud av idrottsevenemang och organisera dem mycket bra på deras webbplats gör 888sport en attraktiv nätet bookmaker för spelarna att använda.

Den stora fördelen med 888sport är att det erbjuder odds inte bara för toppligorna och bästa fotbollslag, men också gör utmärkt föreskriver odds av lägre fotbollsligorna i hela världen.

Top 5 Online Casinos: