Bwin Poker (unused) Recension

200% att bruka 1 000 euro

exklusiv bonus på 200% att bruka 1 000 euro. Bwin erbjuder också 200 freespins utan insättning

BETYG

special feature

3
Bwin Poker
SPELA NU
Plus
  • 200 spins with no deposit
  • 15% cashback on losses
  • All-Swedish
Minus
  • Slow page loading
  • Poor support service

Varje spelare som registrerar sig via vår hemsida är berättigade till en exklusiv bonus på 200% att bruka 1 000 euro. Bwin erbjuder också 200 freespins utan insättning.

Specialfunktioner

På grund av användningen av Ongame Network spelarna kan använda många funktioner som är användbara och nyttiga:

* Snabb sittning: när du har valt stakes, limit och speltyp programvaran placerar dig automatiskt vid ett bord

* Privata bord: du kan ordna ett personligt hem spel online

* Multibord: samtidigt spela på olika 12 bord

* Spelaraneteckningar: tagga dina motståndare

* Realtidsodds: chanser att vinna i realtid

* Statistik: detaljerad handhistorik

Vadhållning

Bwin lanserades 1999, gör detta Bwin en av de äldsta bookmakers i Europa och även en av de mest populära. År 2005 köpte Bwin Ongame-nätverket och blev lagers pokernätverket i Europa.

Under rusningstid Bwin har en trafik på 5.000 spelare. Bwin är en av de platser som har den högsta trafiken i branschen. De mest populära tabeller är No-Limit Texas Hold’em bord.

Bonusar

Varje spelare som registrerar sig via vår hemsida är berättigade till en exklusiv bonus på 200% att bruka 1 000 euro.

Bwin arbetar också med ett lojalitetsprogram som heter b’inside. Enligt reglerna spelarna kan få två typer av poäng, Marknads poäng och statuspoäng. När du spelar för riktiga pengar Status poäng krediteras ditt Bwin-konto, och det totala antalet poäng avgör din status. Ju fler poäng du uppnå, desto högre status att bli. Och ur kurs, som din status blir högre, du erbjuds fler och fler fördelar. Statuspoäng är giltigt i 3 månader.

Du kan samla Marketpoäng genom kampanjer eller när du spelar för riktiga pengar spel. De Marketpoäng kan spendera på “marknaden” på merch, prylar etc. Marketpoäng har en 12 månaders utgången.

Per 1 dollar spelare tjänar 100 statuspoäng. De marknads poäng intjänas enligt spelarens status, en spelare med en status “grön” tjäna 100 poäng per 1 dollar, medan en spelare med en ”yellowstatus” tjänar 300 poäng per 1 dollar.

Spelutbud

Bwin erbjuder ett brett utbud av spel som Omaha, Omaha Hi-Lo, Omaha Hi, Five-Card Draw, Seven Card Stud Hi-Lo, Seven-Card Stud och Hold’em vid olika insatser.

Bwins mål alla typer av spelare, från nybörjare till mer avancerade. Mörkarna börjar på – skrivet i dollar – 0.5 / 0,10 och gå så högt som 50 / 100 på mikro limit bord. Vid borden det varierar från – i dollar – 0,15 / 0,10 till 500 / 1000.

Lobbyn på Bwin Poker är väl utformad och lätt att navigera med flikar. Tabellen beskrivningen visade på den högra sidan av lobbyn är grundlig och detaljerad, det visar statistik detaljer såsom på händer spelade per timme, genomsnittliga potten storlek och spelare per flop .

Programmet visar också bälg de gemensamma korten, rinnande handen vid bordet.

Top 5 Online Casinos: