Lysande Bingo Recension

300% upp till 1500 kr

300% första insättningsbonus upp till maximalt 1500 kronor

BETYG

Välkomst bonus: 5/5

Mjukvara och grafik: 4.8/5

Spelutbud: 4.3/5

Finansiell säkerhet: 4.9/5

Alt. för insättningar och uttag: 4.2/5

5
Lysande Bingo
SPELA NU
Plus
  • Innovativ och communitydriven med sociala funktioner
  • Brett utbud av bingospel med högsta kvalitet
  • Extra kul med webcamchattfunktioner
Minus
  • Endast onlinekundsupport

Nya spelare som öppnar ett konto hos Lysande Bingo kommer att få en 300% första insättningsbonus upp till maximalt 1500 kronor. Som en extra bonus Lysando Bingo erbjuder en reload bonus för 50% gratis. Varje bonus är föremål för satsningskrav, så glöm inte att kolla dessa på Lysando Bingo innan du registrerar.

Specialfunktioner

Lysando Bingo har några av de bästa specialfunktioner finns bland online bingo webbplatser. Den mycket ursprungliga programvaran B-Live Bingo är ansvarig för att ge Lysande Bingo och är väl känd för sin hårt arbetande och gott rykte. B-Live Bingo mjukvara förutsatt att alla rum med ytterligare funktioner, som en chatt och minispel område. Bingo lobbygrupper är mycket användarvänligt. För att ta reda på hur stor spelare betalas ut under en längre tid, kan de hänvisa till den teoretiska avkastningen till spelarvärden lista som kan hittas på “Utbetalningandel AV vinster sida”.

Vadhållning

Som en syster platsen Bingocams.com är Lysande Bingo en av Sveriges största online bingo webbplatser. Lysande betyder bokstavligen ljust eller lysande. Ändå har Lysande inte stå ut från massan av bingo mycket. Utrustad med en överraskande program Lysande Bingo har som uppdrag att upplysa varje spelares dag av en nära och mycket unik gemenskap. Lysande online bingo plattform är därmed helt nya och prisbelönta, och fångar varje unik vinnande ögonblick av dess levande videochattar. Denna unika patentsökt aspekt gör Lysande Bingo den mest sociala online bingo sajt med den extra personlig touch runt. För spelare utanför Sverige, lanserade Bingocams.com en nästan samma ställe som utformats särskilt för brittiska spelare.

Bonusar

Alla nya och nuvarande insättnings spelare gör är välkomna att dra nytta av Lysande Bingo bonusar, som en välkommen och ladda bonus. För mer information om T & C: s dessa bonusar, kommer du att hänvisas till Lysande Bingo bonusar sida. Förutom den första insättning och insättningsbonus Lysande erbjuder en stor mängd andra reklamerbjudanden, eftersom dess Bright Sparks Lojalitetsprogram eller Gnistor Lojaliteitsprogram som huvudsakligen bygger på att samla erfarenhetspoäng. En spelares personliga konto har möjlighet att visa de erfarenhetspoäng så att du kan exakt hålla koll på dina poäng.

Spelutbud

Variant 75-ball och 90-ball är direkt tillgängliga på “Att Komma Igång” efter registrering kontot först. Från 0,50 till 1,00kr biljetter kan köpas av någon spelare. Nuvarande spelare samt nya spelare kan delta i en sidolotterispel eller vinst från Bouncing bonus eller “Studsande” bonus endast tillgänglig för B-live Gaming. Varje natt nya garanterade jackpots kör på “Stjärtnfallet och om du vill dra nytta av andra specialerbjudanden, så glöm inte att smyga en titt på Dagens Dubbel och andra periodiska händelser. Magiska Pengar och Fantasigodis är bingo rum som erbjuder bingobrickor gratis.

Team Bingo, Overall Bingo, Chattspel, 30-Ball, 75-Ball, 80-Ball, 90-Ball och 5- Linje Bingo är bingo spel som erbjuds av Lysande Bingo.

Top 5 Online Casinos: