Maria Bingo Recension

200% upp till £20 och 5 freespins

Bonus står för en vadslagning av 30 gånger och medlemmar som så småningom gör sin första insättning får en bingo bonus på 200% upp till 20 pund

BETYG

Välkomst bonus: 4.8/5

Mjukvara och grafik: 4.9/5

Spelutbud: 4.5/5

Finansiell säkerhet: 5/5

Alt. för insättningar och uttag: 4.7/5

5
Maria Bingo
SPELA NU
Plus
  • Mycket bekväm - ingen nedladdning behövs
  • Personlig och anmärkningsvärd kundsupport
  • Entusiastisk och aktiv bingo samhälle
Minus
  • Det går inte att göra uttag från bonusvinster

MariaBingo.com erbjuder en gratis ingen insättningsbonus på 5 pund för nya bingomedlemmar. Bonus står för en vadslagning av 30 gånger och medlemmar som så småningom gör sin första insättning får en bingo bonus på 200% upp till 20 pund. Bonus kan användas på att spela alla bingosidospel och slots med en 100% bidrag till 30 gånger vadslagning.

Specialfunktioner

Maria Bingo webbplats är känd för sin mycket lyhörda spel och användarvänligt känslighet. I jämförelse med många bingosajter med sina störande blixt och bling, Maria Bingo webbplats innehåller enkel grafik på en chic vit bakgrund. Andra speciella funktioner på webbplatsen är dess gemenskapsformgivning, ingen nedladdning alternativ, hur man spelar avsnitt och flerspråkiga karaktär.

Vadhållning

Nästan 10 år sedan Maria Bingo lanserade sin webbplats som skulle underhålla spelare med oändliga spelmöjligheter från början. Med ett lättanvänt närmar sig krispiga och fräscha hemsida imponerar alla medlemmar. Det är ingen överraskning att Maria själv -portrayed som den rödhåriga mascot- odelat välkomnar nya medlemmar att ansluta sig. Uppbackad av Playtech mjukvara, Maria Bingo erbjuder ständigt de bästa kampanjer, jackpots och andra kvalitetsprodukter.

Bonusar

Varje webbplats som erbjuder en No Deposit Bonus passar en bingospelare perfekt. På Maria Bingo spelare kan experimentera med spel för gratis. Förutom att ha några timmars underhållning, behöver du inte vara rädd för att förlora din egen bankrulle. Nya spelare som sätter för första gången erbjuds en bonus av Maria Bingo, vilket ger bingo spelare konton ett stort uppsving. För varje framtida inlånings spelare kommer att få reload-bonusar.

Varje vecka kampanjer är tillgängliga för att uppväcka spelare med de bästa evenemangen, som bonusar, gratis spel etc. Glöm inte att kolla din e-post varje vecka för att inte missa veckonyhetsbrevet inklusive den senaste begränsad tid på erbjuder tillgänglig eller PR annonser som visas på hemsidan.

Spelurval

Med biljetter som börjar från 0,10 till 1 pund vardera, variation 75 bollars och 90 bollars finns tillgängliga på Maria Bingo. Sajten erbjuder en tillgänglighet på Daily garanti Jackpots. Det finns en chans att vinna priser varje dag genom att spela de erbjudna gratis spel. Samtidigt 5 bingo rum öppnas upp och fyra spel kan köpas upp i förväg. Fasta och progressiva jackpotter är för snatches.

Pengar priser kan vinnas av spelare genom dagen för dag Chat spel från 10:00- 22:00 CET värd chatt Moderatorer. Maria Bingo erbjuder ett brett sortiment av Side Games, som skraplotter, nummerspel och Populära Slots inklusive Ladies Leisure, Dynamite Diggger, Zodiac Supernova och Antlantis.

Top 5 Online Casinos: