Titanbet Poker (Unused) Recension

200 % upp till 1 000 pund

200% bonus upp till 1 000 euro. Den erbjuder också 200 freespins utan insättning

BETYG

Välkomst bonus: 10

Mjukvara och grafik: 10

Spelutbud: 8

Finansiell säkerhet: 10

Alt. för insättningar och uttag: 8

4
Titanbet Poker
SPELA NU
Plus
  • 200 spins with no deposit
  • 15% cashback on losses
  • All-Swedish
Minus
  • Slow page loading
  • Poor support service

När du prenumererar på Titan Poker använder vår länk, är du berättigad till en 200% bonus upp till 1 000 euro. Den erbjuder också 200 freespins utan insättning.

Specialfunktioner

Den programvara som används av Titanbet Poker är skapad av Playtech, som är en av ledarna för spel om pengar och pokermjukvaruindustrin.

Titanbet Poker erbjuder ett stort antal funktioner såsom:

* Automatisk påfyllning under cash games

* Auto lägga på och auto-rebuy för turneringen

* Favoriserade sittplatser

Vadhållning

Titanbet lanserades under 2009 och under 2012 vann “Best Poker Kundservice” som utfärdas av Gambling Online Magazine. Webbplatsens eftervård är en av anledningarna till Titanbet Poker är ett av de bästa online poker site.

Titanbet poker är det största pokerrummet på iPoker nätverket, en av de mest trafikerade online-pokernätverken i världen. Titanbet poker är en av de mest betrodda en äldsta pokerrum på iPoker Network.

Bonusar

Efter din första insättning du är berättigad till en 200% bonus upp till 1 000 euro. Varje gång du skapar ett förutbestämt antal poäng, är en del av bonusen in på ditt Titanbet konto. Du har alltid 60 dagar på dig att klara bonusen innan det blir förverkad.

Titan Poker har också ett lojalitetsprogram som driver en sju-tier VIP-program. Ju fler poäng du har, desto bättre fördelar som du har rätt till. Några av fördelarna är: tillgång bättre itens i VIP butiken, freeroll anteckningar, kontantbonusar och mycket mer.

Poängen är giltiga under en kalendermånad varje gång.

De är de olika VIP-steg:

* Brons: 0 till 249 poäng

* Brons Plus: 250 till 2.500 poäng

* Koppar: 2,001 till 2,999 poäng

* Silver 3.000- 4.999 poäng

* Guld: 5000- 14.999 poäng

* Titan: 15.000 och upppunkter

* Årlig Diamond: 100.000 över tre månader

Spelutbud

Mestadels populära spelet på Titanbet, liksom i många andra pokersajter, är sex-max No Limit Hold’em. På Titanbet kan du hitta många bord med insatser från 0.01 / 0,02 euro till 1 / 2 euro. Vanliga spel med insatser så höga som 5 / 10 euro erbjuds under rusningstid Europa tider. Under rusningstid europeiska tider, låga insatser är sex-handed Pot Limit Omaha också en populär spel mellan spelarna.

Titanbet Poker erbjuder även för “fast-faldiga” pokerfans, Speed ​​Poker. När du spelar denna pokervariant, får du genast sittande vid andra pokerbordet efter ett veck. Normalt har en spelare som sittplats vid samma bord under hela cash game avsnittet, men vid Speed ​​Poker kan du byta bord varje gång du lägger dig, och få nya motståndare och två färska hålkort varje gång. Varje gång du inte gillar dina kort du kan vika och placeras i en ny tabell tills du har delats kort du gillar. Du kan göra detta så ofta du vill. Detta snabbar upp ditt spel takt och ger dig chansen att logga mycket mer hand än du normalt skulle kunna.

TitanBet värdar också Twister Poker, en sit-and-go, spelade tre-handed och med en hyper turbo blindstruktur. I början av turneringen priserna är slumpvis vald av mjukvaran. Prispotten varierar mellan 2 och 1.000 gånger värdet av den ursprungliga buy-in.

Top 5 Online Casinos: